Kunnskapskanalen

Kunnskapskanalen

Start / Annen land / Sverige /
Deres måte til kunnskapUterum för alla trädgårdar
Classicum är specialister på uterum och lusthus för din trädgård. Det bästa sättet att ta del av alla möjligheter vi erbjuder är att besöka någon av våra två stora utställningsträdgårdar. Här visar vi våra konstruktioner av växthus, lusthus, drivhus och uterum i en naturlig miljö som ger dig det rätta perspektivet och en äkta känsla av hur det kan se ut hemma i din egen trädgård. Här kan du få känsla för proportionerna och volymen i uterummen, storlekar, former, olackerade och lackerade profilsystem, dörr och fönsterplaceringar, tilltalande inredningsförslag ja kort sagt en massa inspirerande trädgårdsidéer. Det är speciellt viktigt att se den lackerade konstruktionen i dagsljus för att få rätt färgåtergivning!

Lagerhall
Behöver du en lagerhall för dina produkter eller maskiner kan du med fördel göra ett besök hos oss på Mit AB. Vi är också duktiga inom andra områden såsom områdesskydd, portsystem, väderskydd och många andra tjänster.
lagerhallar, portsystem, områdesskydd

Värmepannor från Energiteknik
Energiteknik hjälper kunderna att välja rätt bland värmepannor och brännare. Varför inte satsa på spannmålseldning såsom havreeldning, eller kanske en pelletsbrännare.
Ackumulatortankar från Energiteknik, Panncentraler från Energiteknik

Ekonomisystem och outsourcing
Aditro erbjuder IT-baserad outsourcing, konsulttjänster och affärssystem för ekonomihantering och HR. Vår passion är att möjliggöra ökad effektivitet och skapa konkurrensfördelar för våra kunder. Att genom effektiv outsourcing kunna erbjuda våra kunder verktyg och tjänster soom gör deras arbetsliv lättare. Som en av Nordens ledande leverantörer av affärssystem, skräddarsyr vi skräddarsyr ditt affärssystem baserat på egenutvecklade beslutstöd och affärssystem från andra leverantörer såsom Microsoft och Business Object. Som användare av våra beslutstöd får du tillgång till ett helhetsstöd. Detta innebär förutom konkurrenskraftiga IT-lösningar också ett kvalificerat tjänsteutbud baserat på mer än 30 års erfarenhet.

Konferens Östergötland - Storgården
Om du letar efter festlokaler för ett bröllop eller lokaler för en kurs eller konferens i närheten av Norrköping så har du kommit rätt. Storgården i Östergötland ligger vakert lantligt beläget på bekvämt avstånd från både Norrköping och Linköping. Oavsett om det gäller konferens, kurs, fest eller bröllop så kan vi hjälp till med mat, lokaler, aktiviteter och boende.

Diabetes
Diabetesinfo.se - Omfattande och lättläst information om diabetes. Intressant information för dig som har diabetes, misstänker att du har diabetes eller bara vill veta mer om diabetes. Här kan du bla läsa mer om hur diabetes påverkas av kost och motion, vanliga följdsjukdomar vid diabetes och diabetesbehandling.

Frisörutbildning: Frisörskola Style Education
Att gå en frisörutbildning är det första steget till ett mycket kreativt, stimulerande och omväxlande yrke. Style Education är en förstklassig kvalificerad frisörskola med en heltäckande utbildning i alla aspekter rörande frisör/make up yrket: frisörutbildning, makeup utbildning och hårförlängning.

Grolls Hörselskydd
Grolls erbjuder ett brett sortiment av hörselskydd som omfattar allt från hörselproppar till avancerade hörselkåpor med inbyggd radio. Vi har även mer sofistekerade hörselskydd med medhörning. Tekniken har blivt så bra att man faktiskt hör bättre med ett sådant hörselskydd på än utan.

Utbildning i retorik
Retorikhuset har öppna kurser och företagskurser i ämnen som retorik och pedagogik. Riktigt bra saker att kunna, tex om man jobbar i ledande befattning elelr rent utav som säljare. Att kunna retorik är något som är mycket nyttigt.

Plåtbearbetning - Plåtmaskiner
Intercut är en kompetent leverantör som representerar flera kända varumärken och deras produkter inom plåtbearbetning för den svenska verkstadsindustrin. Vårt mål är att erbjuda företag en helhetskoncept - från logistik och lagring till avancerade verkstadsmaskiner. Vi är specialister inom områdena: Plåtbearbetning (tex laserskärning, plasmaskärning, kantpressning), efterbearbetning och vidareförädling (tex avgradning och slipning), lagersystem och logistik samt service och reservdelar

IT-utbildning Addskills
Addskills - Vi utbildar utvecklare, IT-tekniker, IT-användare och projektledare. Vi är störst i Sverige på utbildning av Microsoft-utvecklare. Kurser inom bla SQL Server, Microsoft Business Intelligence, .NET och Visual Studio, ITIL. Addskills erbjuder utbildning i kurstyperna schemalagd utbildning och företagsutbildning. Våra utbildningar finns i följande utbildningsformer: kurs, workshop, seminarium och clinic

Fotbollsresor och fotbollsbiljetter
Succén med våra populära fotbollsresor fortsätter tack vare ihållande lågt pris och bra arrangemang. Med tusentals nöjda kunder fortsätter vi att erbjuda våra populära fotbollsresor till mycket låga priser! Fotbollsresor till Premier League, La Liga, Serie A, Champions League: grundpriset ingår flyg, två nätter på centralt hotell samt matchbiljett. Fotbollsresor, musicals med mera i London, Barcelona, Glasgow, Milano, Manchester, Rom, Liverpool inklusive flyg t/r, två nätter på hotell och fotbollsbiljetter. Kontakta oss redan idag, vi tar hand om alla sällskap, stora som små!

http://www.sefina.se
Svensk Pantbelåning hjälper dig att låna pengar tryggt och enkelt om du har smycken eller andra värdesaker som föremål i silver, guld, klockor, ädelstenar, musikinstrument och mycket annat. Om du ute efter en speciell typ av smycken kan du välja att bevaka smycken som matchar din sökning vilket innebär att du får e-post när vi lagt upp nya smycken som stämmer överens med det du letar efter.

Crosstrainer handlar du hos Trimdax
Handla dina träningsprodukter hos Trimdax. Vi är en webbutik som säljer bra träningsredskap till bra priser. Vi har bland annat crosstrainer, löpband och mycket mer. En roddmaskin är bra för dig som vill ha ett redskap som tar liten plats men ändå ger en bred träningsform. Vi har även multigym som kan låta dig träna de flesta av dina muskelgrupper. För den klassiska motionsträningen, kan vi rekomendera en motionscykel. För den skojfriske erbjuder vi en trevlig och bra studsmatta.

Dammar till trädgården
Garden Aquatica är specialisten inom dammar. Vi säljer kvalitetsprodukter till dig som arbetar professionellt med dammar men också till dig som själv ska bygga en egen damm i trädgården. Hos oss kan du köpa: pump, filter, dammduk, trädgårdskonst, fontän, krukor, dekorationssten & algbekämpning till din damm.

Särnmark Ekonomiassistans
Särnmark - Vänd dig till oss när det gäller peronlig assistans. Som assistansanordnare och servicepartner är det Särnmarks roll att assistera våra kunder att få den personliga assistans de själva vill ha. Hur vill du ha din personliga assistans? För varje kund eftersträvar vi att individanpassa vår service med utgångspunkt från de tre Särnmark-modeller som vi idag erbjuder, Service-modellen, Aktiv-modellen och All inclusive-modellen.

Vattenfilter och vattenrening
JMS Vattenrening har som affärsidé är att leverera driftsäkra vattenfilter med hög prestanda till konkurrenskraftiga priser, kundnärhet, engagemang och service är ledord. Vi erbjuder produkter innom vattenrening som vattenpumpar och vattenfilter. Bli av med utfällningar och avlagringar som sätter igen hudens porer. Med rent vatten så kommer även dina vattenblandare och badrumsporslinet att vara skinande rena.

Ljudisolering
Ljudisolering är ett sätt att minska ljudtrycket från en viss ljudkälla (bullerskydd). Det finns flera grundläggande metoder för att minska ljudnivån: att öka avståndet mellan källa och mottagare för att blockera eller absorbera energin i ljudvågor, med dämpning strukturer såsom ljud bafflar eller elektroakustisk ljudisolering. Akustikverkstan jobbar med ljudisolering enligt absorptionsmetoden som fungerar genom att omvandla ljudvågen. Vi undertrycker ekon, efterklangen, resonansen och reflektionen.

Broreparation av Jörlandabroar.
Den som äger en byggnad och/eller bedriver verksamhet har ansvar för sitt brandskydd och bör därmed ägna sig åt ett planmässigt brandskyddsarbete. BESAB utnyttjar speciella sprutbetongprodukter som EPSCement som är en värmeisolerande lättbetong som ger ett högt brandskydd.

Trägolv hos Bjoorn
En anledning till trägolvet har en hög popularitet är att det är en bra avvägning mellan slitstyrka kontra mjukhet, tysthet och värme. Ett trägolv kan se olika ut beroende på i från vilket håll ljust faller på det. Varje golvplanka är unik och ger varje golv en egen karaktär. Trä har även en förmåga att slitas med värdighet. I vissa miljöer kan ett slitet golv passa bättre än ett nytt och felfritt golv. Vissa golv, typiskt plankgolv, säljs till och med patinerade med en borstad yta för att framhäva träådringen och kanske med mindre jack och repor för få det att se äldre ut än vad det egentligen är. Besök Bjoorn för att få praktisk information som underlättar ditt val av trägolv.

Vaccinationer i Stockholm
Norvia kliniken i Solna erbjuder Vaccinationer i Stockholm samt bedriver företagshälsovård och allmän sjukvård i privat regi i Stor-Stockholm. Vår Klinik består av ett kompetent team som erbjuder det mesta inom företagshälsovård samt sjukvård. Enligt en undersökning utförd av Aftonbladet har Norvia mest fördelaktiga priserna för vaccinationer i Stockholm.

a-kassa företagare
SmåA har för närvarande ungefär 115 000 medlemmar vilket gör SmåA till sveriges största a-kassa för företagare. SmåA är en a-kassa för företagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag. Via Internetkassan kan du snabbt och säkert hantera stora delar av din kontakt med SmåA.
Arbetslöshetsersättning, Egen företagare, Inkomstbortfallsförsäkring, Internet kassan

Karaoke download
123karaoke ger dig bäst karaoke download på nätet! Vi har ett stort utbud av karaokeskivor, Karaoke Singback Mp3 och även andra tillbehör. Vi kan hjälpa till med utkörning inom Stockholm vid hyra av komplett karaoke.Störst utbud av karaoke download till låga priser och snabba leveranser. Kika in på hemsidan för mer information!

Småskalig vattenkraft och mätinstrument
Småskalig vattenkraft är vattenkraft i en skala som betjänar ett litet samhälle eller industri. Mitec är experter på kvalitetssäkring och övervakning av småskalig vattenkraft. Mitecs trådlösa mätinstrument passar utomordentligt för kvalitetssäkring och kontroll i samband med småskalig vattenkraft.

Solfångare och vedpannor
Välkommna till Värmebaronen, Här hittar ni solfångare, vedpannor och pelletspannor och andra värmekällor. Värmebaronens vedpannor ochsolfångare är kända för lång livslängd och mycket hög kvalitet. Vi levererar vedpannor som är driftsäkra och enkla att sköta. Solfångare är den av våra produkter som kommer mest. Solen är vår främsta värmekälla. Så fort man börja känna solvärmen på våren till långt in på senhösten kan K2 solfångare värma hus och varmvatten. Även vintertid ger värmebaronens solfångare energitillskott. Under sommarhalvåret klarar våra solfångare hela husets värme- och varmvattenbehov. Då bor man riktigt billigt och värnar om miljön Kvalitet stavas Värmebaronen. Vi har det svart på vitt.

Rolig föreläsare
Den roliga föreläsaren gör lärandet mindre komplicerat och förbättrar hela gruppen i en enda föreläsning. Att föreläsa betyder att älska att inspirera. En bra föreläsare kan därför undvika kommunikationshinder samt motivera alla på företaget. Som föreläsare är Tomas en dynamisk presentatör som känner sitt material och engagerar alla. En kick-off som innehåller föredrag med Tomas som föreläsare blir både underhållande och fullt av handfasta tips.

http://www.helhetsfokus.se
Helhetsfokus erbjuder KBT och psykosyntes i Stockholm. KBT omfattar en mängd olika metoder och terapeutiska system, några av de mest kända bland annat kognitiv terapi, kognitiv beteendeterapi och multimodal terapi. Avkoppling, mindfulness och distraktion är tekniker som är också vanliga. Kognitiv beteendeterapi används ofta i samband med bipolär sjukdom. Psykosyntesens tillämpning vid behandling av schizofreni tillsammans med medicinering och familjeterapi är erkänd av NICE-riktlinjer inom det brittiska NHS. Kontakta Sofie för KBT och psykosyntes i Stockholm.
Prova mindfulness som terapiform

IP telefoni till företag
Tellint är ett ledande företag inom IP telefoni för företag. Vi erbjuder modeller som hanterar både IP-telefoni och det traditionella telefonnätet. Med VoIP PBX, kan ni ansluta till VoIP (Voice over IP) och det traditionella telefonnätet med hjälp av IP-telefoner eller vanliga analoga telefoner. PBX och IP-PBX system telefon ger det bästa av två världar i ett enkelt gränssnitt för IP telefoni. Vi hörs!

Ventilation - Soliduct
Välkomna till Soliduct. Soliduct är en firma där ni genom e-handel kan köpa allt för er skorsten och artiklar för ventilation och ventilationssystem. Vi har funnits i branschen länge och oavsett om ni söker efter information eller material för att förbättra din ventilation eller ditt ventilationssystem har du kommit rätt, vi har såväl kunskapen som materialet ! Vår affärsidé är att erbjuda marknaden ett stort sortiment ventilations- och skorstensprodukter av god kvalité till attraktiva priser. Genom vår webshop erbjuder vi möjligheten att köpa våra produkter direkt på Internet. Detta innebär att vi på ett effektivt sätt tar bort mellanhänder och samtidigt ökar vår tillgänglighet. Hos oss hittar ni allt till din skorsten och ventilation ! Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Belysning och lampor
Belysningsdesigns webbshop för belysning och lampor. Belysningsdesign erbjuder lampor och belysning i mängder av variationer över nätet. I vår nätbutik kan ni hitta belysning för alla ! Här kan du hitta rätt lampa för t.ex. sovrum, vardagsrum, kök, badrum, uterum mm. Vi levererar lamporna inom 2 arbetsdagar. Hos oss hittar ni lampor och belysning i tusental! Vi har sålt belysning på nätet i 5 år och har närmare 400 recensioner med ett snittbetyg på 9 av 10. Ni kan med andra ord känna er säkra på att ni blir nöjda med era lampor ni köpt hos oss! Frakten bjuder vi på!

DVD produktion - Videobolaget
Vi har skapat många framgångsrika DVD produktioner och tv-reklam som varierar i längd från några sekunder till flera minuter. Videobolaget har kapacitet att blanda animation med live action använda grön / blå skärm och världsledande programvara för produktion av minnesvärda och framgångsrika dokumentärer, reklaminslag och DVD produktion.

Actus flyttfirma i Stockholm
Actus Flytt är en flyttfirma i Stockholm som bedriver verksamhet över hela landet med Stockholm som fokus. Varför bör ni välja oss som er flyttfirma framför andra flyttfirmor? Vi hjälper er med hela flytten, och då menar vi verkligen hela flytten, från nerpackning till att packa upp på plats. Med oss kan ni slappna av och bara blunda, knäppa med fingrarna och sedan helt plötsligt vara på plats. Vi påstår inte att en flytt med oss fungerar riktigt på det sättet. Däremot garanterar vi att vår flyttfirma gör din flytt så smidig, snabb och säker som möjligt. Vi hjälper er med hela projektet, allt från packning, magasinering, flyttstädning och flytt.

Kikare online hos Cabom
Välkommen till Cabom! Du har hittat den ledande webbutiken inom kikare. Vi lovar att du kommer du att upptäcka det bästa urvalet av kikare. Vårt sortiment är noga organiserat så att du lätt kan hitta den perfekta kikaren för dina behov. Vår kompetens och utbud sträcker sig bortom kikare. Du hittar också en rad andra högkvalitativa optikprodukter, såsom teleskop, tubkikare och mycket mer. Behöver du: - Produkter till vinterfiske? - Akustisk gitarr? - Radiostyrd bil? - Fotbollsmål? Oavsett vad du letar efter, du hittar det hos Cabom.

Tryckimpregnering med Woodtec
Tryckimpregnering har varit i kommersiellt bruk i över 60 år och fortsätter att vara den bästa metoden för att säkerställa trä för diverse applikationer. Tryckimpregnering på vår anläggning är utformad för att impregnera med djup penetrationen i materialet. Woodtec är känt för sin höga kvalitet på tryckimpregneringen och låga underhållskostnader. Woodtec är placerat i Varbergs hamn, Sveriges största exporthamn för sågade trävaror.

Isolering av hem med Sprutab
Om ditt hem inte är konstruerad för maximal energieffektivitet, kan du oftast minska dina energikostnader genom att lägga till mer isolering. Många äldre hus har mindre isolering än bostäder som byggs idag, men att lägga isoleringen till en nyare hem kan också betala sig inom några år. Kontakta oss så berättar vi mer om isolering och tilläggsisolering!

Gratis spel från Disney
Kalle Ankas officiella sajt ger barnen en trygg miljö för att upptäcka sina förmågor och lära sig nya färdigheter med interaktiva och roliga barnspel från Disney. Våra spel utvecklar barnen inom matematik, logik, minne, ordförråd, alfabet, stavning, färgidentifikation, formidentifiering och andra typer av problemlösning. Disney inspirerade barnspel är byggda med fokus på utmaning och lekfullhet.

www.chokladexpress.se - Chokladbud
Skicka choklad med bud och utkörning till någon du tycker om. Kanske till dig själv? Chokladexpress.se hjälper gärna till där iallafall. med bra priser, stort sortiment, snabba och trygga leveranser är detta helt klart ett riktigt bra chokladskickaralternativ.

Snabbt och enkelt SMS-lån från Mobillån.se
Ibland tryter det i plånboken, till exempel när man snabbt vill kunna köpa någonting man vill ha men man inte får pengarna till förrän nästa månad. Då är det riktigt smidigt med ett enkelt SMS-lån. Att snabbt och enkelt och utan jobbiga möten på banken få några extra tusenlappar här och nu som man lika smidigt betalar tillbaka månaden efteråt är lite som att låna pengar av sig själv i framtiden.

Icopal Entreprenad Takrenovering
En av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten omfattar tak, tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen utförs med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad.

Sitemap - Submit