Kunnskapskanalen

Kunnskapskanalen

Start / Huser og hjem /
Deres måte til kunnskapBeslag - Beslagsboden
Beslagsboden har i årenes løp bygd opp et av Skandinavias bredeste sortiment av dekorative beslag. Spesielt tilpasset et "gjør det selv"-konsept. Enten du pusser opp badet med nye beslag eller kroker eller bare skal sette opp noen kroker i soverommet, håper vi at du finner noe beslag, kroker eller knotter som passer akkurat til din smak og til dine behov. Beslagsbodens sortiment av beslag, kroker, knotter, dørvridere og skuffehåndtak kan benyttes innenfor de fleste områder.
Dørvridere, Knotter, Kroker, Møbelbeslag

Baderom - tilbehør fra Smedbo
Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige serier med baderomsinnredning for ditt baderom. Fra enkle strenge baderomsinnredninger til det myke romantiske, for å finne din egen personlige stil på ditt baderom! Alle våre produkter før baderomsinnredning er produsert i massiv messing av høyeste kvalitet. De er behandlet med en beskyttende lakk og behøver derfor ikke pusses. Det holder å tørke av dine baderomsmøbler med en myk og fuktig klut for å holde dem blanke!
Toalettbørste, Såpedispenser, Håndklestang

Bad, baderom & baderomsmøbler
Aspen jobber kun med baderom og baderomsmøbler. Det er bedre å gjøre en ting virkelig bra, enn å gjøre mange ting middelmådig, synes vi da. Vi står selve for tegning, konstruksjon, produksjon og montering av alle våre produkter i nye og formålstjenelige lokaler i Jønkøping. Vårt mål er å gjøre din private stund på din bad så behagelig som mulig. Vi tror at gjennomtenkt møblering spiller en viktig rolle i dette. Aspen jobber kun med baderom og baderomsmøbler. Det er bedre å gjøre en ting virkelig bra, enn å gjøre mange ting middelmådig, synes vi da. Vi står selve for tegning, konstruksjon, produksjon og montering av alle våre produkter i nye og formålstjenelige lokaler i Jønkøping. Helt siden starten har vi bevisst siktet oss inn mot det øvre kvalitetssegmentet og tenkt langsiktig når det gjelder våre baderommøblers form og funksjon. Noen eksempler på det er ekte porselensvasker og ferdig sammensatte møbler med smarte tekniske detaljer.

Vedkjeler i støpejern - Varmekjeler
Lindquist Heating er Norges ledende forhandler av vedkjeler i støpejern. Ett stort sortiment og god kunnskap gjøre oss til god trader. Vi har støpejernskjele med hele konstruksjonen av støpejern, og varmekjeler har derfor lang levetid og lave vedlikeholdskostnader. Våra vedkjeler er konstruert for å fyres mot akkumulatortank og kan brukes i både åpne og lukkede systemer. Våre vedkjeler arbeider med pelletsbrenner.

Sitemap - Submit