Kunnskapskanalen

Kunnskapskanalen

Start / Næringsliv /
Deres måte til kunnskapLønn og HR
Aditro tilbyr IT-baserte outsourcing løsninger, forretningsprosessrådgivning og IT-systemer for kundeservice, finansiell styring, HR, personaladministrasjon,lønn, reiseadministrasjon, lagerhåndtering, tredjepartslogistikk og logistikk. Vi hjelper våre kunder med å oppnå kostnads- og effektivitetsgevinster, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Aditro Customer Services har drøyt 3000 medarbeidere som årlig håndterer mer enn 20 millioner kundekontakter ? døgnet rundt, hele året. Vi har virksomhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Nederland og Belgia. Vi har lang erfaring i å håndtere omfattende og komplekse oppdrag på en profesjonell måte for kunder innen bank og finans, forsikring, telekom, media, energiforsyning, ideelle organisasjoner m.m.

Navneskilte & Button
QUICKBUTTON BADGES er en av Europas ledende produsenter av personlige navneskilt, konferanseskilt, buttons, buttonmaskiner og komponenter til egenproduksjon. Utover vårt brede standardsortiment kan vi tilby forskjellige spesialdesignede navneskilte i varierende materiale og utforming.
navneskilt, navneskilte, buttons, buttonmaskin

Amfa Finans kjøper dine fakturaer
Amfa Finans kjøper dine fakturaer og selger trygghet. Gjennom vår tjeneste fakturakjøp øker du raskt ditt selskaps likviditet og slipper både administrativt arbeid samt at kredittrisikoen forsvinner. Med fakturakjøp slipper du arbeidet med å overvåke, purre og sende til et inkasso byrå med de kostnader dette vil innebære. Når vi kjøper dine fakturaer så øker du likviditeten med 100%, ettersom vi betaler samme dag du fakturerer oss. Naturligvis så bestemmer du selv hvilke faktura som du vil selge til oss. Tjenesten fakturakjøp egner seg meget bra for mindre selskaper eller selskaper som øker kraftig i omsetning hvor det er viktig å ta vare på likviditeten.
fakturakjøp, exportfactoring, fakturaservice

Sitemap - Submit