Allt om internet och att få sin hemsida att synas online

Allt om internet och att få sin hemsida att synas online

Digital annonsering

- Posted in Marknadsföring online by

Vi har fått hjälp med digital annonsering i Halmstad

I dagens medielandskap är det svårare än någonsin att veta vad och var man ska annonsera. Det finns möjligheter att synas på hur många ställen som helst.

Du kan köra med tv-reklam, radioreklam, reklamskyltar, skärmar, tidningsannonser, textannonser på Google, bannerannonsering på hemsidor och annonser i sociala medier.

Det var lättare att annonser förr i tiden då det fanns mindre platser att välja mellan.

Idag är det viktigt att synas online, det är ingen som använder telefonkatalogen för att hitta företag längre vilket inte är så konstigt då det inte finns några fysiska telefonkataloger längre.

Nej, idag använder alla internet för att hitta den informationen de behöver och då är det viktigt att man syns online. Gör man inte det så är det konkurrenterna som får alla kunder istället för de lär synas online.

När man ska köra digital annonsering så är det naturligtvis viktigt att man annonser på rätt ställen med rätt typ av annonser och budskap. Men då det är svårt att ha koll på alla kanaler som finns online så kände vi att vi behövde hjälp med detta.

Vi har anlitat MECS som är en reklambyrå som arbetar just med digital annonsering i Halmstad. De har hjälpt oss att ta fram en strategi för vår annonsering och en plan för vart vi ska synas och vilka budskap vi ska föra fram i de olika digitala kanalerna.

Det gör att vi kan fokusera mer på att arbeta med vårt varumärke och vårt budskap istället för att lägga ner all vår tid på att försöka navigera rätt vad det gäller annonseringen online.

Det tror jag vi tjänar på i längden för syns man inte bra online idag så finns man inte och så enkelt är det med det.

annonsering online